Κανόνες του Φόρουμ

Αρχική Forums Σχετικά με το Φόρουμ Κανόνες του Φόρουμ

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  admin 5 years, 1 month ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #447

  admin
  Keymaster

  Στο φόρουμ μας εκτιμούμε ιδιαίτερα την ειλικρινή και υποστηρικτική ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το χαρακτήρα του φόρουμ, όπου όλες οι διαφορές στα πιστεύω, στις αντιλήψεις, στη φιλοσοφία ζωής και ανατροφής των παιδιών είναι αποδεκτές, παρακαλούμε να ακολουθείτε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

  - Γράφουμε χρησιμοποιώντας ελληνική γραμματοσειρά, εκτός βέβαια από τις ξένες λέξεις που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε Λέμε όχι στα greeklish.

  - Δεν γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να τονίσουμε αυτό που θέλουμε να πούμε. Είναι σαν να φωνάζουμε!

  - Δεν χρησιμοποιούμε ακατάλληλη γλώσσα και αποφεύγουμε ρατσιστικά, σεξιστικά, θρησκευτικά και κάθε είδους προσβλητικά σχόλια. Έχουμε υπόψη ότι τα άλλα μέλη μπορεί να είναι διαφορετικής εθνότητας και κουλτούρας.

  - Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες καλής συμπεριφοράς με την πραγματικότητα.

  - Προσπαθούμε να μην είμαστε απόλυτοι.

  - Προσπαθούμε τόσο στις ερωτήσεις όσο και στις απαντήσεις μας να είμαστε ακριβείς και ξεκάθαροι.

  - Αν η απάντησή μας σε ένα μακροσκελές κείμενο είναι μικρή και δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο, αποφεύγουμε να ενσωματώσουμε το αρχικό κείμενο.

  - Αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να διαβάσουμε τι έχουν γράψει οι υπόλοιποι. Μπορεί η ερώτησή μας να έχει ήδη απαντηθεί επαρκώς.

  - Αποφεύγουμε τη συστηματική αποστολή μηνυμάτων με διαφημιστικά ή προωθητικό υλικό. Αν θέλουμε να προτείνουμε κάποιο προϊόν, που ταιριάζει με το θέμα συζήτησης και μας έχει βοηθήσει πολύ, μπορούμε να το κάνουμε.

  - Είμαστε σε επιφυλακή για κακόβουλους χρήστες και θα εκτιμούσαμε τη συμβολή σας σε αυτό.

  - Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο μέλος να προσβάλλει άλλα μέλη ή πιστεύετε ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με μήνυμα. Αν το επιβεβαιώσουμε, το μέλος θα μπλοκάρεται και θα σβήνονται τα μηνύματά του.

  - Δεν απαντάμε σε προσβλητικά μηνύματα και κακόβουλους χρήστες. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Viewing 1 post (of 1 total)

The forum ‘Σχετικά με το Φόρουμ’ is closed to new topics and replies.